Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Android, Chrome, Google, Google Chrome, Chromium en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc.

Comodo Dragon is een handelsmerk van Comodo en/of diens gelieerde ondernemingen.

Dashlane is een handelsmerk van Dashlane SAS, geregistreerd in de VS en andere landen.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Microsoft, MSN, Skype, Visual C++, Visual Studio, Windows, Windows Vista en Microsoft Edge zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Mozilla, Firefox zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Norton is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van NortonLifeLock Inc. of diens gelieerde ondernemingen in de VS en andere landen.

JavaScript is een gedeponeerd handelsmerk van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

De Opera en het gestileerde "O"-logo zijn handelsmerken van Opera Noorwegen AS of haar dochterondernemingen in Noorwegen, de Verenigde Staten, de Europese Unie en/of andere landen.